Moje Uskrsno jutro...

Svanulo je Uskrsno jutro. Neopisiva je riječima sreća i radost u mome srcu, osjećaj koji ovaj svijet ne može dati. Dok Isusa promatram na križu raširenih ruku punog ljubavi, u mom srcu je radost i potpuno predanje mog života Njemu. On je položio svoj život za mene da imam slobodu, mir i sigurnost, s Njim, po Njemu i u Njemu. Uskrs mi znači novi početak u životu, novi smisao, jača mi vjeru u Uskrslog Gospodina koji mi pomaže i prati me na putu mog mladenačkog života, da sve terete, sve brige i poteškoće lakše nosim, jer On je sa mnom.

Uskrs je poziv meni da se potpuno promjenim na sliku Božju, onako kako me je On stvorio , da i završi u meni što je naumio, da sve više tražim Boga u svome srcu i osluškujem što mi On ima reći. Jer, Njegova riječ oslobađa i daje mi put kojim trebam ići : da budem svjetlo svijeta i sol zemlje.

Isus mi poručuje neka se ne bojim i da je samnom do svršetka svijeta. Te Njegove riječi koje su istina, otvaraju mi vidike za budućnost, daju mi snagu i hrabrost, da sve svoje kušnje prihvatim s ljubavlju prema Bogu. Tada On sa mnom nosi moj križ, moju bol, moju patnju, brige i strahove.

Promatrajući Isusovu muku i patnje koje je podnio zbog mene, jača moja vjera i ljubav prema Njemu. Mom životu donosi smisao svega i svijetlo nakon nevolja i kušnji. Srce moje je sigurno u Bogu mome jer mi je sva snaga, sve što imam i što jesam On mi je darovao. Vjerujem da će me uvijek pratiti Njegov blagoslov, ljubav i nada.

na vrh članka